La coordinadora general del Partit Demòcrata ha sentenciat que “el sobiranisme no pot caure en els retrets ni les picabaralles”

 

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha assegurat que “el sobiranisme no pot caure en els retrets ni les picabaralles”, i s’ha mostrat fermament convençuda que “en el si del sobiranisme sabrem trobar el camí conjunt”. En aquesta línia, Pascal ha reiterat que “l’únic candidat a la presidència de la Generalitat és Carles Puigdemont”.

 

D’altra banda, la coordinadora general ha remarcat la necessitat de “poder combinar dos elements importants: complir el mandat del 21-D i oferir com més aviat millor a la societat catalana un govern per aturar el 155”, un article que demostra “que l’estratègia del govern espanyol passa per la imposició i no el diàleg”, ha conclòs.

 

La coordinadora general ha fet aquestes declaracions a la reunió amb els presidents locals, comarcals i de vegueria del Partit Demòcrata al CAR de Sant Cugat del Vallès. La trobada ha servit perquè els quadres del partit, encapçalats per Marta Pascal, comencin a estructurar i reforçar l’estratègia municipal de cara a les properes eleccions del 2019, i on també “hem volgut agrair als quadres locals i comarcals la bona feina feta aquesta campanya”.

 

Pascal ha encoratjat al prop de més de 400 assistents i els ha recordat que seran uns comicis els quals el partit s’ha marcat com a objectiu per revalidar els resultats obtinguts la passada legislatura i, d’aquesta manera, seguir sent la primera força a nivell territorial.

 

 

 

 

 

Sant Cugat del Vallès, 2 de febrer del 2018