La Presidenta del Partit Demòcrata, Neus Munté, ha assegurat que “no podem acceptar que “l’Estat ens digui qui pot ser president i qui no. Hi ha una majoria parlamentària que ha proposat Jordi Sànchez. No hauria d’estar a la presó i té tots els seus drets intactes”

Munté ha encapçalat la delegació del Partit Demòcrata a la concentració que havia convocat l’Assembla Nacional Catalana. L’acompanyavem el president del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias. També han assistit els consellers Jordi Turull i Josep Rull.

Munté també ha incidit en la necessitat “d’acabar amb el bloqueig” i ha insistit en que “hem de fer Govern perquè és imprescindible pel país, per la ciutadania, pels drets que defensem. Estem pagant un preu massa alt pel 155 per culpa de la intervenció de l’Estat i la impossibilitat de poder decidir”. També, ha destacat el compromís del PDeCAT en la defensa “d’aquests drets i llibertats que ara es veuen amenaçats” com a conseqüència de la suspensió de l’autogovern.

Barcelona, 11 de març de 2018