La coordinadora general del Partit Demòcrata ha fet una crida a no abandonar les mobilitzacions i ha urgit configurar un govern com més aviat millor per retirar el 155 miserable”

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha assegurat que “avui tornem a tenir l’oportunitat de demostrar a Espanya i a la comunitat internacional que el nostre és un moviment democràtic, cívic i pacífic”. Pascal ha fet aquestes declaracions a la manifestació ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’ que ha convocat Espai Democràcia i Convivència, on una àmplia delegació del Partit Demòcrata ha reiterat la necessitat de “lluitar per la llibertat i la defensa dels drets col·lectius dels catalans i també dels drets individuals dels qui es troben a la presó i l’exili”.

La coordinadora general ha fet una crida a no abandonar les mobilitzacions i ha urgit “configurar com més aviat millor un govern per fer fora el 155 miserable que lamina les nostres institucions”. Pascal ha assegurat que és un dia molt especial perquè “volem que la situació es normalitzi i que els nostres companys a la presó i exili puguin tornar a casa”, ha conclòs.

Barcelona, 15 d’abril de 2018