El PDeCAT de Barcelona participa a la presentació del llibre "34 dies de tardor i 1 de primavera" de Meritxell Borràs

Llibreria Ona (Barcelona)

This event has expired

El PDeCAT de Barcelona participa a la presentació del llibre "34 dies de tardor i 1 de primavera" de Meritxell Borràs


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-12-0112:30 2018-12-0113:30 Europe/Madrid El PDeCAT de Barcelona participa a la presentació del llibre "34 dies de tardor i 1 de primavera" de Meritxell Borràs Llibreria Ona (Barcelona)

Lloc

Llibreria Ona (Barcelona)

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat