Cleries: “Aquest Ple fantasma és un nou fracàs del PP”

per Nerea Martí Ayuso,

Cleries: “Aquest Ple fantasma és un nou fracàs del PP”


El portaveu del Partit Demòcrata al Senat, Josep Lluís Cleries,ha lamentat aquest dijous que el PP tingui segrestada la Cambra Alta. "El senyor Cosidó, el de l'operació Kitchen, el de les clavegueres de l'Estat, el de Villarejo, segons expliquen els mitjans, ha muntat un Ple fantasma, on havia de comparèixer el president del Govern espanyol i aquí no ha vingut ningú", ha dit Cleries abans d'afegir que "ja tenen majoria absoluta en fracassos".

 

Cleries ha recriminat a la bancada popular que "la dreta extrema pacta amb l'extrema dreta", i ha explicat que "no poden donar lliçons de democràcia quan formen governs amb un partit masclista, racista i negacionista". "Els fa mal el diàleg, a vostès només els mou l' a por ellos", ha dit.

 

"Dialogar i negociar és de governs democràtics i valents", ha destacat el senador, que ha defensat que el Govern del PSOE ha de "desacomplexar-se" i "parlar amb valentia, sense quedar condicionat per l'extrema dreta del PP i Ciutadans".

 

Cleries ha finalitzat la seva intervenció advertint que a Catalunya "volem fer un país per als 7 milions i mig de ciutadans i ciutadanes, des de la llibertat, la democràcia i el respecte als drets fonamentals, i sense renunciar al dret d'autodeterminació, reconegut per les Nacions Unides". I ha afegit: "Ni podem ni volem renunciar a aquest dret".

 Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat