Comunicat del Partit Demòcrata

per Josep Rius,

Comunicat del Partit Demòcrata


 

·        Mostrem la més absoluta disconformitati incredulitat per la decisió del jutge De la Mata ja que els fets investigatsen aquesta causa corresponen a una etapa en la qual el Partit Demòcrata no s’haviaconstituït.

 

·        El Partit Demòcrata és unaformació creada el 2016 que fa de la transparència i les bones pràctiques unade les seves senyes d’identitat. Sempre hem actuat amb diligència i així hocontinuarem fent.

 

·        Considerem que la imputacióes basa en apriorismes sense consistència jurídica, atribuint unes intencions alPartit Demòcrata sense cap mena de base real i amb l’única intenció d’estendreuna ombra de dubte amb objectius que no tenen res a veure amb la lluita contrala corrupció.

 

·        Per totes aquestes raons manifestemla nostra sorpresa i, alhora que garantim la nostra col·laboració amb lajustícia, també afirmem que no permetrem que l’arbitrarietat embruti el nom delPartit Demòcrata i demostrarem la nostra innocència.

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat