Declaració del Partit Demòcrata en relació a la situació política de Veneçuela

per Mireia Prat,

Declaració del Partit Demòcrata en relació a la situació política de Veneçuela


Atesa l’actual situació a Veneçuela, el Partit Demòcrata:

  • Deplora la manca de garanties democràtiques de les darreres eleccions presidencials, la contínua violació de drets humans i crisi humanitària que viuen els veneçolans.
  • Insta al compliment de les previsions constitucionals de la república de Veneçuela per a la celebració imminent d’unes eleccions presidencials lliures, transparents i creïbles d’acord amb els estàndards democràtics internacionals i fugint d’ingerències de governants populistes d’altres països.
  • Insta al respecte dels drets humans i a les llibertats fonamentals i a l’alliberament de tots els presos polítics.
  • Fa una crida a una mediació internacional, on els països llatinoamericans tinguin un paper rellevant, per arribar a una solució pacífica i democràtica i evitar qualsevol confrontació violenta.
  • Demana al govern de l’estat espanyol coherència i valentia política per tal que defensi els mateixos plantejaments democràtics i de llibertats tant fora com a dins de l’estat espanyol.

Barcelona, 4 de febrer de 2019

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat