Míriam Nogueras: “Hem decidit retirar la moció perquè el PSOE juga amb el diàleg i nosaltres ens el prenem molt seriosament”

per Mireia Prat,

Míriam Nogueras: “Hem decidit retirar la moció perquè el PSOE juga amb el diàleg i nosaltres ens el prenem molt seriosament”


El Partit Demòcrata ha retirat la moció que havia presentat al Congrés pactada amb el PSOE que instava al diàleg amb el govern espanyol per poder acordar un referèndum d’autodeterminació. Ho ha fet després que el PSOE votés al Senat una altra proposta que aturava qualsevol intent de referèndum. “Hem decidit retirar aquesta moció perquè per nosaltres el PSOE juga  amb el diàleg i nosaltres ens ho prenem molt seriosament”, ha explicat la vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras.

Nogueras ha matisat que això no suposa abandonar la via del diàleg. “Nosaltres volem parlar d’autodeterminació sense límits i d’això és el  que anava la nostra moció. Som els del diàleg i continuem sent-ho. Creiem que  dins el marc legal es pot fer un referèndum pactat, és qüestió de voluntat  política si es pot fer o no”, ha destacat, en contraposició amb l’actitud que ha mostrat el PSOE: “No només no  obren vies de diàleg sinó que les tanquen”, ha conclòs.


Barcelona, 12 de setembre de 2018

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat