Posicionament del Partit Demòcrata en relació als Pressupostos Generals de l’Estat

per Mireia Prat,

Posicionament del Partit Demòcrata en relació als Pressupostos Generals de l’Estat


En relació a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, el Partit Demòcrata manifesta que:

 

  • Mantenim la nostra posició, ja expressada en nombroses ocasions: demanem al president Pedro Sánchez una taula de diàleg bilateral per trobar una solució política al conflicte de Catalunya, amb la presència d’un mediador neutral que garanteixi el compliment dels acords a què s’arribin. Mentre no arribi aquesta oferta en forma de diàleg, el Partit Demòcrata es manté en la no aprovació dels pressupostos i hi presentarem una esmena a la totalitat.


  • Confiem en què el govern de Sánchez pugui canviar la seva posició respecte l’oferta que li hem fet des del PDeCAT. Nosaltres no ens hem mogut mai de l’aposta pel diàleg com la millor solució al conflicte català.   


  • Celebrem que Esquerra Republicana se sumi als postulats que el PDeCAT ha defensat des del primer moment, anunciant el seu no als pressupostos.

 

 

Barcelona, 4 de febrer de 2019

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat