Josep Lluís Cleries i Gonzàlez

Portaveu al Senat


De més a prop

Un perfil més íntim

Vaig néixer a Barcelona el 13 de maig del 1956.

Formació i activitat professional

Soc enginyer Industrial Superior, diplomat en Funció Gerencial de l’Administració Pública per ESADE i diplomat en direcció de l’Administració Pública per IESE.

Trajectòria política, institucional i social

Durant la IX legislatura, vaig ser conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i entre els anys 2003 i 2012, vaig ser diputat al Parlament de Catalunya. Actualment, soc portaveu del Partit Demòcrata (PDeCAT) al Senat, càrrec que exerceixo des del 2013.

He estat gerent de l’Institut Català del Voluntariat, del 1993 al 1995, i director general d’Acció Cívica, entre el 1996 i el 2003. També he desenvolupat diverses responsabilitats en l’àmbit associatiu, entre les quals destaco la meva funció com a president del Moviment de Centres d’Esplais Cristians; president de la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Centres d’Esplai, i com a vicepresident de la Fundació Pere Tarrés. Actualment, soc el president de la Fundació Cassià Just.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat