Presentació

El Partit Demòcrata (PDeCAT), és una formació política jove que prové d’un gran llegat polític.

Un partit demòcrata, catalanista i humanista que reivindica la ingent tasca de construcció nacional i política que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va fer pel país durant els seus 40 anys d’història.

Obertament independentista, treballa per assolir la llibertat de Catalunya per mitjà de la construcció d’un Estat. Un Estat per fer el millor país; més modern, europeista i compromès amb totes les causes justes del món.

Una formació que neix el juliol del 2016 amb la voluntat d’avançar-se a la transformació del sistema de partits que viu Catalunya i per oferir solucions als reptes socials, polítics i globals que haurà d’afrontar la societat catalana.

Un partit de persones al servei de les persones, que creu que la gran responsabilitat de la política és treballar per garantir la llibertat individual, la prosperitat col·lectiva i la justícia social, i que vol fer-ho amb seriositat, rigor i sense ser presoner de cap dogmatisme ideològic.

Que compta amb gent amb una sòlida experiència de govern en tots els àmbits i que viu i pensa en i per al conjunt del territori. Un partit per als 948 municipis de Catalunya, però també amb un projecte singular per a cadascun d’ells. Un partit amb una forta implantació municipal.

Una formació política que representa la centralitat política i social del país, que vol donar veu a la majoria de la societat catalana i ser decisiva en el progrés de la nostra societat.

Aquest és un partit obert, digital, participatiu i transparent que creu en la democràcia interna, la practica i en fa bandera.

En resum

El PDeCAT és un partit que neix el segle XXI i per al segle XXI, fruit de l'experiència política del catalanisme.

El PDeCAT treballa perquè Catalunya sigui un estat independent membre de la Unió Europea i de les Nacions Unides, representant, així, la centralitat política i l'esperit social, liberal i humanista.

El PDeCAT és un partit que neix per viure el projecte europeu a Catalunya: pau, llibertat, justícia, democràcia de qualitat, drets fonamentals de les persones, prosperitat, inclusió social, cohesió social, justícia social, respecte al medi ambient i solidaritat entre pobles i nacions.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat