El nostre projecte

Igualtat

Un país on la igualtat no sigui un repte sinó una realitat.

Les persones neixen en un entorn que les condiciona i les fa úniques. Una de les grans responsabilitats de la política és garantir la igualtat d'oportunitats de la ciutadania, independentment del seu origen o condició.

Al PDeCAT volem que es corregeixin les desigualtats des del primer dia per crear el millor país.

Les polítiques de gènere han de buscar la complicitat i la corresponsabilitat de tota la societat, homes i dones, amb l'objectiu de corregir la desigualtat. No ens podem limitar a polítiques fetes per dones i només dirigides a les dones. Defensem la llibertat de la dona a viure la vida sense encotillaments de discursos dogmàtics del que és bo i el que és dolent.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat